Πρώτος νόμος της ρομποτικής


«... Το ρομπότ δεν επιτρέπεται να βλάψει τον άνθρωπο, ή λόγω αδράνειας, να επιτρέψει να βλαφθεί ο άνθρωπος...»
Isaac Asimov, Runaround, 1942


Μάθετε τα βιομηχανικά δίκτυα...


“Βιομηχανικά δίκτυα και εξελιγμένος προγραμματισμός P.L.C.”,Εκδόσεις Βρεττός, του Χρήστου Παπαζαχαρία

Η χρήση των δικτύων στην καθημερινή μας ζωή, αποτελεί πλέον γεγονός για όλους μας. Από το
σπίτι μέχρι το κινητό τηλέφωνο μας, και από το γραφείο μέχρι την γραμμή παραγωγής του
εργοστασίου, τα δίκτυα αποτελούν αναπόφευκτα στοιχείο της καθημερινής ζωής μας.

Έτσι στην σημερινή εποχή, για να μπορέσει ο σύγχρονος ηλεκτρολόγος και αυτοματιστής να παραμείνει ανταγωνιστικός, θα πρέπει να βρίσκεται σε μια διαρκή εκπαίδευση και επιμόρφωση. Δυστυχώς όμως στην χώρα μας, αν και ο αυτοματισμός έχει μπει εδώ και δεκαετίες στις εγκαταστάσεις μας, οι πηγές γνώσης  και ενημέρωσης είναι είτε ελάχιστες, είτε απλά επιδερμικές.

“Βιομηχανικά δίκτυα και εξελιγμένος προγραμματισμός P.L.C.”

Είναι βέβαιο πάντως ότι ακόμη και αυτές οι πηγές που υπάρχουν είναι συνήθως είτε υπο μορφή εγχειριδίου (manuals), και επομένως πολύ δυσνόητες για κάποιον που θέλει να μάθει, είτε πολύ γενικές μια και απευθύνονται πιο πολύ στον τομέα της εκπαίδευσης, και όχι στον ίδιο τον ηλεκτρολόγο, τον εγκαταστάτη, και τον αυτοματιστή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο... Βάσει όσων αναφέραμε παραπάνω, δημιουργήθηκε το βιβλίο με τίτλο: “Βιομηχανικά δίκτυα και εξελιγμένος προγραμματισμός P.L.C.”,
Εκδόσεις Βρεττός, του Χρήστου Παπαζαχαρία,
με σκοπό να προσφέρει λύση σε συγκεκριμένα προβλήματα και εφαρμογές που παρουσιάζονται στην βιομηχανία στις ημέρες μας, και που μας ταλαιπωρούν καθημερινά.

“Βιομηχανικά δίκτυα και εξελιγμένος προγραμματισμός P.L.C.”

Το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει μια απλή λύση σε προβλήματα που  παρουσιάζονται στον αυτοματισμό στις ημέρες μας, με την μορφή “πιλοτικών” εφαρμογών, από
την βιομηχανία μέχρι το “έξυπνο σπίτι”, και από τον έλεγχο PID σε καυστήρα pellet μέχρι τον έλεγχο tracker φωτοβολταϊκών.

Για τις εφαρμογές, δίνεται λύση με την χρήση του προγραμματιζόμενου λογικού ελεγκτή
(P.L.C.) της σειράς Twido της Schneider Electric, και επομένως τα παραδείγματα είναι
άμεσα συνδεδεμένα μαζί του.
Πάνω από όλα όμως το βιβλίο αυτό αποτελεί μια προσπάθεια να οδηγήσει τον αναγνώστη, χρήστη και προγραμματιστή, με ξεκάθαρα βήματα στην εκμάθηση, μέσα από μια όσο το δυνατόν κατανοητή και σε βάθος προσέγγιση μεθοδολογία, στον τρόπο σκέψης και χρήσης
ενός σύγχρονου συστήματος δικτύωσης και προγραμματισμού P.L.C..

Μπορεί επομένως κανείς να πεί ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα βιβλίο που απώτερος σκοπός του είναι να δώσει λύσεις και απαντήσεις σε καθημερινά θέματα αυτοματισμού της εποχής μας.
Για να αποκτήσετε το βιβλίο, απλά κάντε κλίκ εδώ για να το αποκτήσετε σήμερα!!

Μην χάσετε την μοναδική προσφορά για τους φίλους των PLC, στο -70% της αρχικής τιμής, για να γιορτάσουμε με ένα βιβλίο τις φετινές γιορτές των Χριστούγεννων!!!!!!!
Τώρα μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε ΟΛΑ τα βιβλία, ηλεκτρονικά και έντυπα με την μοναδική έκπτωση του -50%, στην ήδη μειωμένη τιμή κατά 50% του e-shop μας, και για κάθε επιπλέον βιβλίο να κερδίσετε ακόμη 20% και να φτάσετε το 70%, δηλαδή σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας στο πεδίο "Coupon code" τον εκπτωτικό κωδικό : Christmas2020

Χαρακτηριστικά:
540 σελίδες
210 εικόνες και γραφήματα
30 Λυμένες εφαρμογές 

Συνοδευτικό CD με το λογισμικό TwidoSuite στα Ελληνικά και αρχεία εφαρμογών